Potensia – Å leve etter hjertets budskap

handler om kvinner og menn, unge og gamle fra vidt forskjellig bakgrunn som hadde én ting til felles: De ønsket å komme videre i livet. Denne boken beskriver hvordan de arbeidet for å gjøre om på uhensiktsmessige tankesett som blokkerte, til hensiktsmessige tankesett som ga flyt og mestring. De lærte seg å kjenne etter i hjertet hva som føles riktig og hva som ikke føles riktig. Hjertet lyver aldri!
Selvinnsikt aktiveres når du leser denne boken. Gjennom bevisst å integrere følelsene dine og dette nye tankesettet i ditt daglige liv kommer du til å innse hva som er riktig for deg, slik at du kan ta fram ditt potensial. Du vil oppleve at du endelig «eier» tankene dine – og du vil begynne å få tillit til deg selv og ha mot til å være den du egentlig er.
Potensia® metoden vil vise deg det som det til syvende og sist dreier seg om i alle situasjoner: Når du kommuniserer med dine egne følelser, er det også mulig å kommunisere med andre på en troverdig måte.

Se film om Potensia® på: http://www.youtube.com/watch?v=dBO7RDIhJGg&feature=youtu.be

Du kan også kjøpe boken via info@potensia.com, veiledende norsk pris 240,- NOK. For bestilling av Potensia® veiledningstime kontakt Tina Hessel 91 16 05 05 eller skriv til info@potensia.com.